100.000 kroner til beste idé i innovasjonskonkurranse

Innovasjon Norge deler ut midler og rådgivning til en idé til et produkt eller en tjeneste som vil gjøre norsk byggenæring grønnere.

Under årets Byggedager vil de beste idéene bli presentert fra scenen for publikum som vil stemme over sin favoritt. Vinneren får 100.000 kroner fra Innovasjon Norge samt oppfølging og rådgivning til hvordan idéen kan videreutvikles og i siste ende realiseres. Målet er en mer bærekraftig, digital og kostnadseffektiv næring.

Send inn din idé her

Påmeldingen til Byggedagene er åpen.

Under dag to setter Bygg21 fokus på «Digitale handlingsrom i det grønne skifte» sammen partnerne i Forskningsrådet, Innovasjon Norge, Enova og Sintef.

– Under Byggedagene når vi ut til en del av næringen som er helt avgjørende for at vi sammen skal nå målet om 20% kostnadsreduksjon i 2020. Under konferansen ”Digitale handlingsrom i det grønne skifte” kommer vi til å vise sammenhengen mellom den digitale revolusjonen og den grønne revolusjonen. Næringen står midt oppi dette og 2017 kommer til å bli et viktig år for hele den norske bygg- og eiendomsnæringen, sier Bygg21-direktør Sverre Tiltnes.