Applaus til handlekraftig prosjektleder i Grimstad

I tredje etappe av Applaus-pausen gir Ronny Øvrevik fra leverandøselskapet Bravida i Stavanger ros til Espen Domaas i JB Ugland Entreprenør.

For å hedre enkeltpersoner som gjør næringen god, har Bygg21 startet stafetten Applaus-pausen.

I forrige etappe fikk Ronny Øvrevik ros fra Jostein Kalsheim i Smedvig Eiendom, blant annet for hans bruk av prefabrikkering og den digitale prosjektmetodikken VDC (Virtual Design Construction).

Espen Domaas gir i sin etappe ros til den hardtarbeidende og handlekraftige prosjektleder Espen Domaas.

Her er begrunnelsen:

Vi vil sende vår største applaus videre til Espen Domaas, Prosjektleder, i J.B. Ugland Entreprenør fra Grimstad.

Espen Domaas fremstår som en profesjonell prosjektleder og innehar gode egenskaper til å få riktig kvalitet til riktig pris. Espen bruker aktivt BIM, både i prosjektering og gjennomføring. I tillegg har han sterk fokus på null feil ved overlevering.

Espen Domaas viser stor handlekraft og tar riktige og viktige avgjørelser til rett tid for å sikre god flyt i prosjektet. Espen Domaas er en hardtarbeidende person som alltid er tilgjengelig og leder prosjektene på en meget god og profesjonell måte. 

Om det er kjøpere av leiligheter, underentreprenører eller rådgivende ingeniører som trenger informasjon eller har noen spørsmål, er aldri svaret langt unna.

Bravida opplever J.B. Ugland som en fremoverlent og målrettet samarbeidspartner og oppdragsgiver, blant annet i forbindelse med leilighetsprosjektet Kanalbyen i Kristiansand. 

Espen Domaas har med glede tatt imot klappet på skulderen fra Øvrevik og sender stafetten til Trøndelag i neste etappe av Applaus-pausen.