Årets Bygg21-julekalender er i gang

Hver dag i desember kan du bli med på Bygg21s digitale minikurs i å finne, dele og bruke beste praksis. Vi trekker flotte premier hver dag og en elektrisk sykkel på julaften.

Du finner julekalenderen her. 

Fakta om Bygg21s julekalender

  • Kalenderen består av 24 beste praksis-leksjoner på om lag ett minutt hver. Leksjonene er en blanding av teori og praksis fra virksomheter som har vært med på å sette standarden i bygg- og eiendomsbransjen i 2017. Energieffektivisering, digitalisering, bedre samhandling, industrialisering, plan- og byggesak og prestasjonsmåling er blant temaene som dekkes i minikurset.
  • Du får også tilgang til kurset både på www.bygg.no og på Bygg21 sin Facebook-side.
  • Hver dag trekkes robuste LED-hodelykter, og hver uke trekker vi en iPad eller trådløse ørepropper. For å være med i trekningen av en elektrisk sykkel på julaften, og motta diplom for gjennomført kurs, må du svare på minimum 70 prosent av lukene.  
  • Bygg21 gjennomførte et liknende minikurs for to år siden. Da fikk 2 500 håndverkere, arkitekter, ingeniører, prosjektledere, politikere, myndighetsansatte og investorer diplom for å ha gjennomført minikurs i Neste Steg, en fasenorm for byggeprosesser.