Bygg21 på Byggedagene 2019

Verktøykasse for Smart arbeidsliv

Byggedagene er i år 3.-4. april. Årets tema er Smart arbeidsliv. Dag 1 trekker som vanlig opp de store linjene med viktige analyser og føringer. Dag 2 med Bygg21 som medarrangør, går dypere ned i næringens nye og nødvendige verktøykasse for gode byggeprosesser. 

Laget rundt Byggedagene 2019 er i år toppet med åpning av HKH Kronprins Haakon og Oslos ordfører Marianne Borgen, mens næringsminister Thorbjørn Røe Isaksen innleder den andre seanse etter lunsj på Dag 1. I tillegg deltar både NHO-sjefen og LO-sjefen som foredragsholdere og debattanter. 

Kommunal- og næringsminister Monica Mæland åpner Dag 2 der Bygg21 er medarrangør sammen med Forskningsrådet, Innovasjon Norge, SINTEF Byggforsk, Difi og Enova. Aldri har så mange notabiliteter deltatt på Byggedagene. 

– Dette nivået forteller noe om hvor høyt våre myndigheter verdsetter at BAE-næringen nå ruster seg for å dele og fremme beste praksis for et smarte og effektive byggeprosesser, sier direktør Sverre Tiltnes. Han leder selv programmet for Dag 2 som er spekket med praktisk orienterte foredrag og presentasjoner. 

Programleder for Dag 1 er den kjente TV-profilen Leo Ajkic. Om kvelden Dag 1 er det som vanlig Byggegalla med mye moro og utdeling av prisen for Årets Bygg.

Her finner du hele programmet og påmelding.

http://www.bygg.no/byggedagene