Gullhammeren 2018

Gullhammeren 2018 er en konkurranse som skal fremme personer, bedrifter og prosjekter som har tatt i bruk løsninger, arbeidsmetoder, verktøy eller materialer som har bidratt til enda bedre, mer lønnsomme og mer bærekraftige bygg.

Bygg21 jakter ikke på feil, men på små og store eksempler på beste praksis innen plan- og byggesaksprosess, kvalitet og bærekraft, samhandling, industrialisering, digitalisering og kompetanse.   

Finalistene vil få en Bygg21-hammer.*) Vinnerne får tildelt Gullhammeren 2018 av kommunal- og moderniseringsminister, Monica Mæland, under Det Norske Byggemøtet 17.oktober. Hun sier blant annet:

«Vi vet at løsningene ikke må finnes opp, de finnes allerede i dag. Utfordringen er selvfølgelig at de ikke blir brukt av mange nok i hele næringen. Norsk byggenæring har veldig gode forutsetninger for å bli verdensledende på mange områder, som miljø, kvalitet og bærekraft, og digitalisering. Det handler om at dere deler den kunnskapen som bor i næringen allerede nå. Når dere løfter sammen, løfter dere hele næringen.»

*) De som allerede har mottatt en Bygg21-hammer er automatisk med i konkurransen 

Hele bygge- og eiendomsnæringen kan delta. For å bli med i konkurransen, meld deg på her.

Siste frist for påmelding er 10. september 2018